تفاوت هایفو با آر اف

با بالا رفتن سن، پوست انسان به تدریج درخشندگی و انعطاف ‌پذیری خود را از دست داده و شل و افتاده می‌شود. این امر باعث می‌شود که چهره مسن‌تر به نظر برسد. همچنین سایر عوامل مانند اشعه نور خورشید، بیماری‌های مختلف و… می‌توانند مشکلاتی را برای پوست انسان ایجاد کنند. از آنجایی که افراد همواره تمایل دارند، جوان‌تر و شاداب‌تر به نظر برسند، به دنبال روش‌های جوانسازی پوست هستند. امروزه پیشرفت فناوری موجب شده روش‌های مدرن و موثری برای جوانسازی ایجاد شوند. دو نوع محبوب از این روش‌های کلینیکی و بدون نیاز به بیهوشی یا عمل جراحی، روش‌های آر اف و هایفو هستند. ممکن است تا به حال شما نیز نام این روش‌های جوانسازی را شنیده باشید، اما تفاوت آر اف و هایفو را ندانید.

پیش از اینکه به تفاوت‌های این دو روش بپردازیم، باید با تعریف هایفو و آر اف آشنا شویم. هایفوتراپی و آر اف فرکشنال دو نوع از مدرن‌ترین و موثرترین روش‌های جوان‌سازی پوست محسوب می‌شوند که امروزه از محبوبیت فراوانی برخوردارند. در روش آر اف فرکشنال درمان و جوانسازی از طریق فرکانس رادیویی یا امواج فراصوت صورت می‌گیرد.

دستگاه آر اف با ایجاد گرما در لایه درم پوست، باعث تولید کلاژن شده و مشکلات پوستی را برطرف می‌کند. در روش هایفوتراپی نیز با استفاده از امواج فراصوت در سطح عمیق پوست، گرما ایجاد کرده و این گرما باعث ترمیم سلول‌های آسیب دیده و تحریک آن‌ها برای تولید کلاژن می‌شود. کلاژن ماده‌ای است که موجب شادابی و جوانسازی پوست می‌شود.

تفاوت جوانسازی به روش هایفو و آر اف فرکشنال

همان‌طور که پیش‌تر گفته شد؛ در روش هایفوتراپی و آر اف از امواج فراصوت برای گرم کردن لایه‌های عمیق‌تر پوست استفاده می‌شود. اما این دو روش تفاوت‌هایی نیز باهم دارند. نخستین تفاوت هایفو و آر اف درتکنولوژی مورد استفاده در این دو روش جوانسازی است. در روش هایفوتراپی شدت و دقت انرژی فراصوت نسبت به روش آر اف بیشتر است. عمق نفوذ انرژی امواج فراصوت یا اولترا سوند در آر اف و هایفوتراپی همانند یکدیگر است. اما در روش هایفو امواج می‌توانند تا عمق بیشتری از پوست نفوذ کنند.

تفاوت جوانسازی پوست با استفاده از روش هایفو و آر اف

تفاوت‌ دو روش جوانسازی در تعداد جلسات درمانی مورد نیاز برای هرکدام است. در روش هایفوتراپی یا هنگام استفاده از دستگاه هایفو معمولا فقط به یک جلسه درمان نیاز است؛ درصورتی که در روش جوانسازی با آر اف تعداد جلسات بیشتر بوده و ممکن است فرد به چندین جلسه درمانی نیاز پیدا کند. در ادامه به مقایسه این دو روش درمانی پرداخته و تفاوت آر اف و هایفو را شرح می‌دهیم.

مقایسه کاربرد آر اف با هایفو

روش آر اف فرکشنال در درمان‌های متعددی کاربرد دارد. یکی از این کاربردهای برطرف کردن آسیب پوستی ناشی از نور خورشید است. در این روش جوانسازی به وسیله امواج فراصوت در عمق مشخصی از پوست گرما ایجاد می‌کنند  و عضلات آن قسمت از پوست کشیده و سفت می‌شود.

این روش بیشتر برای برطرف کردن چین و چروک‌های پوستی مورد استفاده قرار می‌گیرد و افرادی که چین ‌و چروک‌های پوستی دارند، می‌توانند با انجام چند جلسه درمانی با فواصل معین که معمولا دو هفته است، شاهد رفع چین ‌و چروک‌ها و بهبود پوست خود باشند. به طور کلی از کاربردهای آر اف می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • درمان آسیب‌های ایجاد شده از اشعه نور خورشید
  • لیفت کردن پوست صورت و بدن
  • رفع چین‌ و چروک‌ها و خطوط ریز ناشی از افزایش سن و غیره بر روی صورت
  • رفع چربی‌های صورت و بدن و…
  • در مورد کاربردهای هایفوتراپی نیز می‌توان موارد زیر را بیان کرد:
  • لیفتینگ پوست صورت و گردن
  • رفع چین ‌و چروک‌های پوستی
  • لیفت پلک یا کشیدن ابروهای افتاده
  • لیفت پوست سینه

بنابراین اهداف درمانی هر دو این روش‌ها تقریبا یکسان است. با این تفاوت که هایفوتراپی را می‌توان بهترین انتخاب برای کاهش افتادگی پوست دانست؛ زیرا در این روش امواج به لایه‌های عمیق تر نفوذ می‌کنند. بنابراین این روش نسبت به آر اف اثرات لیفتینگ بیشتری دارد.

مقایسه هزینه هایفوتراپی با آر اف فرکشنال

دیگر تفاوت آر اف و هایفو در هزینه هر یک از این روش‌های درمانی است. هزینه این روش ها با توجه به به عوامل مختلفی تعیین می‌شود و بستگی به ناحیه تحت درمان، سعت آن، تعداد جلسات درمانی، نوع کلینیک انتخابی شما، میزان دانش و تخصص پزشک و… دارد. بنابراین بهتر است برای آگاهی از قیمت روز هزینه آر اف و هایفو با کلینیک مورد نظر خود تماس بگیرید. اما میانگین هزینه آر اف و هایفو به شرح زیر است:

آر اف: هزینه هر جلسه درمان با روش آر اف فرکشنال در حدود 2 میلیون تومان تا ۳ میلیون تومان می‌باشد.

هایفو: هزینه هر جلسه درمانی هایفوتراپی با توجه به نوع دستگاه مورد استفاده و سایر شرایط در حدود 3میلیون تومان تا 5 میلیون تومان است.

مقایسه مزایا و معایب هایفو با آر اف

از مزایای روش هایفو تراپی برای زیبایی و بهبود پوست می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • نفوذ عمقی‌تر امواج به لایه های پوست
  • تاثیر بیشتر برای لیفت پوست
  • موثر برای بهبود پوست و رفع چین ‌وچروک‌های صورت، گردن و سینه
  • لیفت پوست صورت و سفت کردن پوست صورت و گردن
  • عدم هرگونه درد و خونریزی
  • بدون نیاز به بیهوشی
  • بدون دوره نقاهت
مزایای و معایب آر اف و هایفو
تفاوت آر اف و هایفو برای زیبایی و جوانسازی پوست

روش آر اف هم مانند هایفوتراپی یک روش درمانی کم تهاجمی محسوب می‌شود که دارای مزایای زیر است:

  • جوانسازی پوست و بهبود چین و چروک‌ها
  • تحریک تولید کلاژن در پوست
  • دوره نقاهت کوتاه
  • بدون نیاز به بیهوشی

مظلب پیشنهادی: خرید دستگاه هایفو

کدام روش ماندگاری بالاتری دارد؟

دیگر تفاوت آر اف و هایفو در میزان ماندگاری این روش‌های جوانسازی است. به طور کلی ماندگاری این روش‌های درمانی به عوامل متعددی مانند مراقبت پوستی، تعداد جلسات درمانی، نوع درمان، سبک زندگی و… بستگی دارد. پس از انجام آر اف، بیشتر افراد بعد از جلسه اول متوجه بهبود ظاهر پوست خود می‌شوند. اما اثرات کامل این روش با پایان گرفتن جلسات درمانی و گذشت زمان ۶ ماه به خوبی مشاهده می‌شود.

اگر بعد از درمان با آر اف از پوست خود به خوبی مراقبت کنید، نتایج این روش ۲ تا ۳ سال ماندگار خواهد بود. پس از انجام هایفوتراپی نیز، اثرات آن مشخص خواهد شد. اگر نکات مراقبتی لازم از پوست را رعایت کنید، ماندگاری اثرات این روش درمانی هم در حدود ۲ سال خواهد بود.

آر اف فرکشنال بهتر است یا هایفوتراپی؟

هر دو این روش‌ها برای جوانسازی پوست و بهبود مشکلات پوستی مانند کاهش چین و چروک صورت و لیفت پوست موثر هستند، ولی نوع اثرگذاری هر کدام از این روش‌ها و تعداد جلسات درمانی مورد نیاز آن‌ها باهم متفاوت است. در روش هایفوتراپی امواج با شدت بالاتر به لایه های عمیق پوست نفوذ می‌کنند و باعث لیفتینگ عالی پوست می‌شوند، در روش آر اف عمق نفوذ و شدت امواج کمتر است. همچنین تفاوت آر اف و هایفو در تعداد جلسات درمانی هم باید در نظر گرفت. بنابراین نمی‌توان به طور قطعی گفت که کدام روش بهتر است.

اگر مشکل اصلی فرد افتادگی پوست در ناحیه صورت و گردن باشد، هایفوتراپی روش موثرتری از آر اف است. اما اگر قصد کاهش حجم قسمت‌هایی از صورت و کانتور صورت خود را دارید، بهتر است روش آر اف را انتخاب کنید. به طور کلی با توجه به هدف درمان و مشکل شما پزشک بهترین روش را پیشنهاد خواهد داد. بنابراین برای تصمیم‌گیری نهایی باید طبق نظر متخصص پوست عمل کنید.

جمع بندی

روش آر اف و هایفوتراپی دو نوع از روش‌های جوانسازی و بهبود پوست هستند که به دلیل عدم نیاز به بیهوشی و عمل جراحی و همچنین ماندگاری بالای نتایج بسیار محبوب هستند. در این مقاله از اسکان پویا طب به تفاوت این دو روش و ویژگی‌ها و مزایا و معایب هر کدام از این روش‌های جوانسازی پرداختیم.

در هر دو این روش‌ها از امواج اولتراسوند برای نفوذ به بافت پوست و تحریک کلاژن سازی استفاده می‌شود. در روش هایفوتراپی امواج قوی‌تر هستند و می‌توانند به عمق بیشتری از پوست نفوذ کنند. همچنین هایفوتراپی معمولا یک جلسه طول می‌کشد، اما در روش آر اف تعداد جلسات بیشتری درمانی بسته به نوع درمان و مشکل پوستی فرد، بیشتر از یک جلسه خواهد بود.

هر دو این روش‌ها دارای مزایا و معایب خاص خود هستند و هرکدام در نوعی از درمان بهتر عمل می‌کنند. در نهایت بسته به نوع مشکل پوستی شما، هدف درمان و وضعیت سلامتی شما، پزشک متخصص پوست بهترین روش را به شما پیشنهاد خواهد داد. همچنین شما عزیزان در صورتی که قصد خرید دستگاه آر اف فرکشنال را دارید، می‌توانید با اسکان پویا طب همراه باشید

سوالات متداول

جوانسازی با آر اف فرکشنال، مناسب چه کسانی است؟

اگر هدف شما از درمان با آر اف، کاهش حجم قسمت‌هایی از صورت یا درمان نواحی ظریف مانند پلک‌ها باشد، این روش مناسب‌تر است. بنابراین برای کسانی که پوست شلی ندارند و به دنبال لیفت پوست خود نیستند یا هدف آن‌ها از درمان کاهش یا افزایش حجم است، آر اف روش مناسبی محسوب می‌شود.

جوانسازی با هایفوتراپی، مناسب چه کسانی است؟

برای افرادی که پوست شلی دارند و به دنبال لیفت پوست صورت خود هستند و یا می‌خواهند چین و چروک های صورت را کمتر کنند، هایفوتراپی روش مناسب‌تری محسوب می‌شود. به دلیل عمق زیاد نفوذ امواج هایفو، این روش موجب لیفت لایه‌های عمقی پوست شده و پوست سفت و کشیده خواهد شد. در نتیجه می‌توان گفت هایفوتراپی برای افرادی که به دنبال کاهش و افزایش حجم صورت خود نیستند و فقط می‌خواهند پوست را سفت کرده و به آن شکل دهند، انتخابی مناسب است.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین رای 0 / 5. تعداد رای: 0

نظری ثبت نشده است!

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *