تعمیر دستگاه لیزر موهای زائد

یکی از شاخه‌های ‌جذاب صنعت امروزی که رشد چشمگیری در ارائه خدمات دارد، صنعت زیبایی است. از بین هزاران دستگاه ساخته شده در زمینه آرایشی و بهداشتی، شاهد رشد متقاضیان استفاده از دستگاه لیزر موهای زائد هستیم. در همین راستا، مهندسین ماهری آموزش دیده اند که به تعمیر دستگاه لیزر موهای زائد بپردازند. شرکت‌ها و برند‌های مختلفی در ساخت دستگاه لیزر فعالیت می‌کنند که هر یک از این برند‌ها بعد از استفاده مکرر دچار مشکلات فنی می‌شوند. اگر شما در کلینیک‌های زیبایی فعالیت می‌کنید، برای رفع اختلال‌های دستگاه خود باید قبل از مراجعه به شرکت‌های تعمیر از شرایط تعهد گارانتی دستگاه خود مطمئن شوید.

تعمیر دستگاه لیزر موهای زائد با گارانتی این امکان را به شما می‌دهد که در صورت بروز مشکل مجدد در زمانی کوتاه، بتوانید از گارانتی بهره مند شوید. یکی از مهم ترین تخصص های شرکت‌های مهندسی-پزشکی، انجام تعمیرات دستگاه لیزر مو است و هر کدام از دستگاه های لیزر مو زائد از قبیل الکساندرایت، دایود، ایلایت و غیره، در کنار ویژگی ها و مزیت های خاص خود، با مشکلات متعددی نیز مواجه خواهند شد. در این مقاله جامع از اسکان پویا طب سعی شده است به نحوه تعمیرات تخصصی انواع دستگاه های لیزر مو زائد بپردازیم.

نکته مهمی که در رابطه با مجموعه اسکان پویا طب باید به آن اشاره کنیم این است که، این امکان برای شما عزیزان فراهم است تا از جدیدترین دستگاه‌های لیزر موهای زائد در این مجموعه بهره‌مند شوید؛ این بدان معناست که امکان خرید این دستگاه‌ها در انواع برند و مدل‌های مختلف در اسکان پویا طب فراهم است. همچنین در صورتی که دستگاه لیزر شما دچار خرابی شده و نیاز به تعمیر پیدا کند، مجموعه ما خدمات قابل‌توجهی را در این زمینه به کاربران ارائه می‌دهد که در ادامه به آنها می‌پردازیم.

مطلب پیشنهادی: قیمت دستگاه لیزر موهای زائد در انواع مختلف!

تعمیر انواع دستگاه لیزر موهای زائد

فهرست محتوا نمایش

طبق گفته جامعه جراحی زیبایی امریکا، لیزر موهای زائد سومین روش زیبایی بسیار پر طرفدار در کشور آمریکا بود که در سال 2012 افراد بسیاری به آن جذب شدند. آمارها نشان می‌دهند که در حدود 1.2 میلیون نفر آمریکایی در سال 2012 از لیزر موهای زائد استفاده کرده‌اند.

دستگاه‌های لیزر با اثر مستقیم بر فولیکول مو به از بین‌رفتن موهای زائد کمک می‌کنند. این دستگاه‌‌ها در دو نوع سالنی و خانگی ساخته می‌شوند. برند های فیلیپس، براون و رمینگتون بهترین مارک دستگاه لیزر خانگی در سراسر جهان است. در این بین، دستگاه لیزر خانگی فیلیپس بهترین مارک لیزر خانگی و براون را می توان سریع ترین مارک لیزر خانگی در از بین بردن موهای زائد نامید.

تعمیر دستگاه لیزر موهای زائد دایود

دستگاه لیزر دایود با برند های مختلفی در بازار مانند: سوپرانوآیس تیتانیوم KM، آرگو، پلاتینیوم، لادا، اولیو و… وجود دارند. این نوع دستگاه ها به دلیل طول موج 808 نانومتر، مناسب تیپ پوست های 3 و 4 (پوست های خاورمیانه ای) می باشند.

این دستگاه لیزر عموما قیمت بالایی دارد اما همچنان یکی از محبوب‌ترین‌ها در حوزه‌ لیزر موهای زائد محسوب می‌شوند. در نتیجه، تعویض آن‌ها در صورت خرابی به صرفه نخواهد بود. از طرفی دیگر استفاده از اجناس و قطعات متفرقه و تقلبی در بازار نیز سبب خسارات جبران ناپذیری به این دستگاه های لیزر می‌شود.

تعمیر دستگاه لیزر موهای زائد از برند دایود نیاز به مهارت ویژه‌ای دارد. هندپیس و سیستم خنک کننده از جمله بخش‌های مهم دستگاه هستند. ضربه به بخش هندپیس باعث اختلال در عملکرد آن میشود. در دستگاه لیزر دایود به دلیل عمق نفوذ‌ پذیری بالا، دمای دستگاه به سرعت افزایش پیدا می‌کند که در صورت خراب‌شدن سیستم خنک‌کننده و جریان آب، باید سریع اقدام به تعمیر دستگاه کنید. از مشکلات رایج دستگاه لیزر دایود می‌توان به سوختن لیزر بار، اختلال در سیستم خنک کننده دستگاه لیزر، اختلال در جریان آب دستگاه لیزر، آسیب دیدن پاور تغذیه دستگاه لیزر موهای زائد اشاره کرد.

تعمیر دستگاه لیزر موهای زائد الکساندرایت

تعمیر دستگاه لیزر موهای زائد الکساندرایت

دستگاه لیزر الکساندرایت برای انواع پوست مناسب است و ب همین دلیل طرفداران بیشتری بین دستگاه‌های لیزر موهای زائد دارد. این دستگاه های لیزر به علت کولینگ قوی، بدون درد و سوزش هستند. موضوع اصلی این است که حتی دستگاه های پیشرفته و گران قیمت نیز پس از طی کردن عمر مفید خود، مشکلات متعددی را نشان می دهند و نیاز به تعمیر پیدا می کنند. دستگاه های لیزر الکساندرایت نیز با اینکه دستگاه هایی پیشرفته با ساختاری پیچیده هستند، از قاعده تعمیر مستثنی نیستند.

از خرابی‌های عمده این دستگاه، قسمت کولینگ بوده که سهل‌انگاری افراد این مشکل را به وجود می‌آورد. استفاده از آب‌های نا‌مناسب اغلب باعث خرابی این قسمت می‌شود. از دیگر مشکلات استفاده از لیزر الکساندرایت می توان به عدم کاهش دمای آب و هندپیس، خاموش نشدن دستگاه، نشتی آب و … اشاره کرد. برای عدم نیاز به تعمیر دستگاه لیزر الکساندرایت لازم است موارد زیر را رعایت کنید:

  • سعی کنید دستگاه لیزر الکساندرایت را بین دمای 18-25 درجه سانتیگراد نگهداری کنید.
  • دستگاه لیزر را در کنار سایر دستگاه های گرمایشی نگهداری نکنید.
  • تعویض آب دستگاه با توجه به افزایش تعداد شات ها
  • خاموش کردن دستگاه در صورت داغ شدن هندپیس
  • استفاده از UPS برای جلوگیری از آسیب نوسانات برق
  • تخلیه مخزن آب در صورتی که قصد جابجایی دستگاه را دارید.
  • استفاده از آب دیونیزه در مخزن کولینگ

تعمیر دستگاه لیزر موهای زائد آیلایت

تعمیر دستگاه لیزر موهای زائد آیلایت

دستگاه لیزر موهای زائد ایلایت با ترکیب طول موج دو نوع لیزر علاوه بر حذف موهای زائد، پوست بدن و صورت را نرم و شفاف می کند. این دستگاه به بافت های بدن امواج الکترومغناطیس ارسال می کند و بافت بدن نیز با جذب این امواج و سپس تبدیل آن به انرژی گرمایی، باعث تحریک کلاژن سازی جهت بازسازی پوست می شوند.

این دستگاه لیزر نیز مانند لیزر های دایود و الکساندرایت ممکن است به دلایل ذکر شده در بسیاری از بخش ها دچار مشکل شود. معمولا دستگاه لیزر ایلایت با خرابی هایی مواجه میشود که نیاز به تعمیر پاور، تعویض برد، تعمیر و تعویض لامپ دستگاه، تعمیر سیستم خنک کننده، تعویض کریستال های دستگاه و تعویض فیلتر خواهد داشت. داشتن مهارت تخصصی بالا در تعمیر دستگاه لیزر موهای زائد از نوع ایلایت کمک‌کننده است. تعمیرکار باید با ساختار دستگاه ایلایت آشنا باشد تا به رفع مشکل آن بپردازد.

 تعمیر دستگاه لیزر خانگی

تعمیر دستگاه لیزر خانگی

اگر شما دستگاه لیزر خانگی خود را با گارانتی تعمیر خریداری کرده باشید و دستگاه پیش از اتمام موعد گارانتی خراب شود می توانید تعمیر آن را را به تعمیرکاران فعال در نمایندگی بسپارید. خرابی­ های شایعی که معمولا در میان دستگاه­های لیزر خانگی مشاهده می شوند عبارتند از:

  • روشن نشدن دستگاه
  • روشن نشدن صفحه نمایش و پنل تنظیمات دستگاه
  • خرابی سیستم خنک کننده (در دستگاه­های مجهز به خنک کننده)
  • سوختن لامپ (شایع­ترین دلیل خرابی دستگاه­های لیزر)

خرابی های شایع دستگاه های لیزر موهای زائد

مشکلات و خرابی های شایع دستگاه های لیزر موهای زائد

دستگاه لیزر موهای زائد به دلیل استفاده مکرر یا عدم مراقبت صحیح ممکن است آسیب ببینند و نیاز به تعمیر پیدا کند. از جمله خرابی‌های رایج می‌توان موارد: خرابی سیستم خنک کننده و جریان آب، مشکل در شات، حرارت بالا در هندپیس، روشن‌نشدن دستگاه و خاموش‌شدن مکرر دستگاه را نام برد.

این موارد به همراه طیف وسیعی از مشکلات دیگر ممکن است در انواع دستگاه های لیزر موهای زائد دیده شود. علاوه بر این، همانطور که قبلا ذکر شد دلیل بروز این ایراد ها را نیز می توان در موارد متعددی از جمله نوسانات برقی و یا عدم آگاهی از استفاده صحیح از دستگاه دانست. شناسایی دقیق نوع مشکل برای تعمیر دستگاه لیزر موهای زائد، از اهمیت زیادی برخوردار است. مشکلات فنی ای که تعمیر دستگاه لیزر موهای زائد را ضروری می کند عبارتند از:

  • سوختن لیزر بار

لیزر بار از بخشهای مهم دستگاه لیزر مو است که با گسیل کردن فوتون‌ها به تخریب فولیکول مو کمک می‌کند. برای پیشگیری از سوختن لیزر بار باید نکات نگهداری را رعایت کنید تا نیاز به تعمیر دستگاه لیزر موهای زائد کاهش یابد. دستور‌های مراقبتی دستگاه لیزر موهای زائد عبارتند از:

  1. از ورود گردوغبار به دستگاه جلوگیری کنید.
  2. آب دستگاه باید چند وقت یکبار تعویض شود.
  3. دمای دستگاه را مدیریت کرده و بی وقفه از آن استفاده نکنید.
  4. فیلتر‌ها را سالی یکبار عوض کنید.
  5. استفاده استابلایزر برای پیشگیری نوسانات احتمالی توصیه می‌شود.
  • اختلال در عملکرد لیزر بار

خرابی لیزر بار باعث می‌شود فوتون‌ها قدرت کافی برای تخریب فولیکول را نداشته باشند و در صورت مشکل جدی، چراغ لیزر روشن نشود. بخش بزرگی از قیمت دستگاه مربوط به این ساختار است. پس باید از عواملی که به این قسمت آسیب می زنند پیشگیری کرد. برای تعمیر دستگاه لیزر موهای زائد به تعمیرکار با‌تجربه مراجعه کنید؛ چون بعضی از آنها برای تعمیر لیزر بار اطلاعات کافی ندارند و بعد از تعمیر هم همچنان شاهد اختلال در عملکرد لیزر بار می‌شوید.

اختلال در سیستم کولینگ لیزر

  • اختلال در سیستم کولینگ – خنک‌کننده

کولینگ به‌عنوان خنک کننده باعث افزایش طول عمر دستگاه می‌شود. همچنین با خنک‌سازی، درد و سوزش ناشی از لیزر را رفع می‌کند. استفاده مداوم از دستگاه، باعث کاهش عملکرد کولینگ شده و به آن آسیب می‌رساند. در صورت بروز هرگونه مشکل خود‌‌سرانه عمل نکنید و برای تعمیر دستگاه لیزر موهای زائد، بر اساس گارانتی به شرکت‌های متخصص مراجعه کنید.

  • اختلال در جریان آب دستگاه

استفاده از نوع آب نامناسب و عدم تعویض به‌موقع آب باعث آسیب به دستگاه میشود . فقط از آب دیونیزه برای دستگاه لیزر مو استفاده کنید. سالی یکبار فیلترها باید تعویض شوند تا سیستم خنک‌کننده به خوبی عمل کند.

  • نشتی آب

نشتی آب از جمله مشکلات قسمت کولینگ است. در صورت نشتی آب از تیوب لیزر، سعی نکنید با چسب مشکل را حل کنید، چون سودی ندارد و ترک ایجاد شده با چسب رفع نمی‌شود، باید نسبت به تعمیر دستگاه لیزر موهای زائد اقدام کنید.

  • آسیب به پاور تغذیه دستگاه

در صورت آسیب به پاور تغذیه در تولید اشعه لیزر مشکل ایجاد می‌شود، چون پاور با انتقال برق با ولتاژ مناسب به تیوب و تولید پرتو نقش بسزایی در کارکرد دستگاه لیزر دارد. اگر پاور صدمه ببیند دستگاه روشن نمی‌شود. از استابلایزر برای کنترل فشار برق استفاده کنید تا از آسیب به پاور جلوگیری کند.

مشکلات رایج دستگاه های لیزر مو

  • پایین نیامدن دمای دستگاه

با شات زدن بی‌وقفه دمای هندپیس افزایش پیدا می‌کند و ممکن است عملکرد خنک‌کننده را مختل کند. حین کار به دستگاه استراحت بدهید و مجدد از آن استفاده کنید. پایین نیامدن دمای دستگاه از مشکلات رایج دستگاه لیزر است که باید با شناسایی علت افزایش دما به تعمیر آن اقدام کرد. از دستگاه در محیط خنک استفاده کنید و آن را کنار وسایل گرمایشی قرار ندهید.

  • خاموشی دائمی در حین استفاده از دستگاه

اگر دستگاه شما خاموش شد، ابتدا اتصالات دستگاه را بررسی کنید؛ ممکن است ارتباط سیم با دستگاه قطع شده باشد. سپس سراغ پاور تغذیه بروید، آسیب به پاور تغذیه باعث خاموشی می‌شود. اگر مشکل اصلی را پیدا نکردید به فکر تعمیر دستگاه لیزر موهای زائد باشد.

  • بروز خطاهای نرم افزاری حین استفاده از دستگاه

استفاده نکردن از استابلایزر مناسب و آسیب به پاور‌های دستگاه، باعث بروز خطا‌های نرم‌افزاری می‌شود. از جمله خطا‌های نرم‌افزاری، کار‌نکردن صفحه‌نمایش است که تعمیرکار با فلش‌کردن دستگاه، مجدد برنامه‌ها را تنظیم می‌کند.

  • خرابی های هندپیس

یکی از نکاتی که باعث ایجاد مشکل در هندپیس می شود مجرب نبودن اپراتور برای کار با دستگاه است. اپراتور دستگاه لیزر موهای زائد کار باید از ژل اولتراسوند به میزان کافی استفاده کرده و دستگاه را در جایی قرار دهد تا گرد و غبار به داخل هندپیس وارد نشود.

همچنین وارد شدن کوچکترین ضربه به هندپیس، سبب خرابی آن خواهد شد. در صورتی که ضربه ای به هندپیس وارد کردید یا قاب هندپیس دچار ترک خوردگی شده است فورا دستگاه را خاموش کنید و قبل از وارد شدن آسیب به لیزر بار، برای تعمیر هندپیس اقدام کنید.

تفاوت دستگاه های لیزر تماسی و غیر تماسی

دستگاه های لیزر تماسی و غیر تماسی

دستگاه هایی که در کلینیک‌های زیبایی مشاهده می‌کنید از نوع سالنی است و نسبت به دستگاه لیزر خانگی کارایی بیشتر و اثربخشی بهتری دارد. دستگاه لیزر الکساندرایت، دستگاه لیزر دایود و دستگاه IPL از پرطرفدارترین دستگاه های لیزر سالنی می ‌باشند. به طور کلی دستگاه های لیزر مو زائد به دو دسته کلی تماسی و غیر تماسی تقسیم می شوند.

دستگاه لیزر موهای زائد تماسی

در لیزر مو به روش تماسی، هندپیس که از بخش‌های مهم دستگاه لیزر است با حرکت روی سطح پوست به طور مستقیم به رفع مو زائد می‌پردازد. برای حرکت بهتر هندپیس روی پوست از ژل حین لیزر استفاده می‌شود. ژل به رفع آسان موهای زائد و حرکت سریع هندپیس روی سطح پوست کمک کرده و زمان فرایند لیزر را کوتاه تر می‌کند. از برند‌های معروف که عملکرد تماسی دارد می‌توان به برند دایود اشاره کرد.

دستگاه لیزر موهای زائد غیرتماسی

در این شیوه هندپیس به طور مستقیم با پوست برخورد ندارد و پرتو‌های خروجی به صورت غیر‌مستقیم به پوست برخورد می‌کنند. یکی از مزایای استفاده از لیزر غیر تماسی سر قابل تعویض آن است که بعد از هر بار مصرف سر هندپیس عوض می‌شود و برای کسانی که نسبت به این موضوع حساس هستند بسیار مناسب است. دستگاه الکساندرایت از برندهای محبوبی است که به روش غیر‌تماسی لیزر می‌کند.

تفاوت دستگاه های لیزر تماسی و غیر تماسی

تفاوت اصلی این دو نوع دستگاه لیزر، در نوع سیستم کولینگ (خنک سازی سطح پوست) است. لیزر تماسی به دلیل تماس مستقیم با سطح پوست، همزمان با شات لیزر به طور مستقیم پوست را خنک می کند; اما در نوع دستگاه لیزر غیر تماسی، باد خنکی از بالای سر هندپیس و به صورت ممتد روی پوست حس می شود.

انواع دستگاه لیزر موهای زائد بر اساس مدل

انواع دستگاه لیزر موهای زائد بر اساس مدل

برای لیزر موهای زائد دستگاه‌های مختلفی طراحی شده‌اند. هر کدام از آنها دارای ویژگی‌های خاصی است. برای مثال بعضی از برند‌ها بر روی افراد با رنگ پوست‌ روشن و موهای نازک عملکرد بهتری دارند در حالیکه در مقابل دستگاه‌هایی وجود دارند که برای افراد سبزه با موهای ضخیم تر گزینه بهتری هستند.
انواع برند برتر دستگاه لیزر موهای زائد عبارتند از:

  • دایود
  • الکساندرایت
  • هایفو
  • اس اچ ار
  • آی پی ال
  • ایلایت

جمع بندی و سوالات متداول درباره تعمیر دستگاه لیزر موهای زائد

به صورت کلی چه مشکلاتی در دستگاه های لیزر موهای زائد ممکن است مشاهده شود؟

مشکلات نرم افزاری و فنی، از جمله مشکلاتی است که ممکن است در دستگاه های لیزر مو پدیدار شوند و منجر به تعمیر دستگاه لیزر موهای زائد شود. مشکلات فنی مانند: سوختن لیزر بار اختلال در عملکرد لیزر بار اختلال در سیستم کولینگ - خنک‌کننده اختلال در جریان آب دستگاه نشتی آب آسیب به پاور تغذیه دستگاه پایین نیامدن دمای دستگاه خاموشی دائمی در حین استفاده از دستگاه بروز خطاهای نرم افزاری حین استفاده از دستگاه خرابی های هندپیس

چرا تعمیر دستگاه لیزر موهای زائد اهمیت زیادی دارد؟

اکثر دستگاه های لیزر ق موهای زائد قیمت بالایی دارند و به عنوان یک دستگاه اصلی و بسیار مهم در مراکز لیزر محسوب می شوند. بنابراین، در صورت بروز یک مشکل ساده در ا دستگاه لیزر مو زائد و عدم کارکرد درست آن ها، خسارت زیادی را برای کاربران این دستگاه ها و سالن های زیبایی به همراه دارد. در نتیجه باید این دستگاه ها را در دوره های منظمی سرویس کرد تا از بروز مشکلات جدی تر مانند تعویض قطعات دستگاه لیزر موهای زائد جلوگیری نمود.

تعمیر دستگاه لیزر موهای زائد به افراد با تجربه نیاز دارد. مجموعه اسکان پویا طب یکی از واردکنندگان دستگاه های لیزر موهای زائد است. کارشناسان متخصص و حرفه‌ای این مجموعه می‌توانند در عیب یابی دستگاه لیزر موهای زائد، شما را یاری دهند. با توجه به اینکه هزینه تعمیرات دستگاه لیزر موهای زائد با توجه به نوع دستگاه، قطعه و غیره متفاوت خواهد بود، به همین جهت نمی توان برای خدمات تعمیر لیزر، قیمت قطعی تعیین کرد.

شما عزیزان می توانید در صورت بروز هرگونه مشکل در دستگاه لیزر کلینیک خود، با کارشناسان مجموعه ما تماس بگیرید تا در اسرع وقت برای تعمیر دستگاه، خدمت شما برسند. گفتنی است که شما می‌توانید علاوه بر بهره‌مندی از خدمات تعمیرات دستگاه لیزر موهای زائد و خرید این نوع دستگاه، انواع دستگاه زیبایی و جوانسازی پوست را از مجموعه ما خریداری کنید.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین رای 5 / 5. تعداد رای: 1

نظری ثبت نشده است!